Αρχική Σελίδα

MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

Κίνα MTMC Engineering (Shenzhen) Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα MTMC Engineering (Shenzhen) Limited Πιστοποιήσεις
Ήταν η σωστή απόφασή μου να είμαι διανομέας των επίπεδης βάσης UV μηχανών εκτύπωσης MTMC, πήρα την επιτυχία μου λόγω των ανταγωνιστικών προϊόντων σας.

—— Tony Garvey

Οι ευχαριστίες για την άριστη ποιότητα εκτύπωσης, οι πελάτες μου αυξήθηκαν πολύ στις γραμμές διακοσμήσεων σπιτιών και γραφείων.

—— Larry Pollock

Είμαι Online Chat Now

MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

1 2 3
MTMC Engineering (Shenzhen) Limited MTMC Engineering (Shenzhen) Limited MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : MTMC
Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300
Ετήσιες πωλήσεις : 20,000,000-50,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2009
Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Η εφαρμοσμένη μηχανική MTMC (Shenzhen) που περιορίζεται είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην κατασκευή και το μάρκετινγκ των για πολλές χρήσεις UV επίπεδης βάσης μηχανών εκτύπωσης. Παίρνουμε το πιό υψηλό επίπεδο ποιότητας και υπηρεσίας ως διοικητικό προσανατολισμό, και εστιάζουμε στην επίλυση των δυσκολιών μαζικής παραγωγής των τρεχόντων επίπεδης βάσης εκτυπωτών με την τεχνολογία κατάστασης προόδου μας. Χάρι στη σταθερή απόδοσή του και την άριστη υπηρεσία μας, οι UV εκτυπωτές μας έχουν γίνει ταχύτατης ανάπτυξης best-$l*seller και τα δύο στο εξωτερικό και σπίτι.


Ερευνάμε ανεξάρτητα και αναπτύσσουμε τις άριστες UV μηχανές εκτύπωσης κατάλληλες να τυπώσουν στα περισσότερα υλικά όπως ο χαλκός, χάλυβας, αργίλιο, γυαλί, κεραμικό, δέρμα, PVC, κρύσταλλο, έγγραφο τοίχων και ούτω καθεξής. Οι όλοι εκτυπωτές μας υιοθετούν το πιό προηγμένο και δημοφιλές κεφάλι τυπωμένων υλών στην αγορά, που συνδυάζει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας βασική τεχνολογία μας για να καταστήσουν τους UV επίπεδης βάσης εκτυπωτές μας ιδανικούς για τη υψηλή ταχύτητα, εκτύπωση υψηλής ανάλυσης. Χρησιμοποιούνται ευρέως σε ποικίλες αγορές εκτύπωσης της διαφήμισης, των εργασιών χρωμάτων και τέχνης, του σπιτιού και της διακόσμησης γραφείων, συσκευάζοντας γραμμές, γραμμές επίπλων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων.


Για να παρέχουν την καλύτερη αξία για τον εκτυπωτή μας οι χρήστες και οι συνεργάτες απαιτούν να συνεχίσουν την απόδοση εκτύπωσης, όχι μόνο άριστη ποιότητα και αξιοπιστία, αλλά και να συνεχίσουν ένα ανταγωνιστικό χαμηλότερο κόστος. Για να κάνουμε αυτό, έχουμε χτίσει τις μεγάλες ομάδες εφαρμοσμένης μηχανικής του μηχανολόγου μηχανικού, του λογισμικού και του ποιοτικού ελέγχου. Επιπλέον, οι μεγάλοι μηχανικοί μεταπώλησής μας παρέχουν το πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα φάσματος, μαζί με 12 μήνες εγγύησης πολιτικούς, για να σιγουρευτούν τους χρήστες μας και οι συνεργάτες είναι 100% που ικανοποιούν, και κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει από το πλήθος.


Οι μηχανές εκτύπωσής μας έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες στην Αμερική, Ευρώπη, Αφρική και μέσος-ανατολικά. Ελπίζουμε οι ανταγωνιστικοί εκτυπωτές μας να βοηθήσουμε περισσότερους χρήστες για να πάρουμε την επιτυχία και αναμένουμε μια μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την καθεμία σε όλο τον κόσμο.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
MTMC Engineering (Shenzhen) Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Warren Jia

Τηλ.:: +0086-755-86562712

Φαξ: 86-755-86605076

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)